închide meniul


Ce este un brand?

Un brand reprezintă un pachet unic de elemente precum: nume, logo, culori, etc., ce poate identifica o afacere sau un produs existent în mediul comercial.

De ce am nevoie de servicii de branding?

Principalele motive pentru care este folosit un brand sunt:

  • o imagine unică, comercială a unei companii sau produs;
  • ușurința de a reține și recunoaște un brand, prin intermediul elementelor ce îl compun;
  • încrederea comercială, ce îi poate fi asociată mai ușor de către clienți;
  • prezentarea profesională în relația cu colaboratorii;

Care sunt beneficiile pe termen lung?

Ai nevoie să apelezi la servicii de branding deoarece te ajută în realizarea unui marketing performant și ajută clienții în luarea deciziilor privind achiziționarea produselor sau serviciilor pe care compania ta le promovează.

Toate investițiile în marketing pe care le realizezi, vor avea ca scop principal atragerea vânzărilor, iar pe plan secund creșterea reputației brand-ului tău, printr-o prezență puternică, ușor de recunoscut în mediul comercial. Acest mod de promovare poate genera în timp, o acțiune perpetuum, unde vânzările cresc odată cu reputația brand-ului și invers.

Exemplu de brand

Compania noastră deține brandul KRIOFT, aceasta fiind denumirea comercială, ce poate fi asociată cu serviciile de calitate pe care le oferim.

krioft.com

Elementele de identificare care se pot observa sunt: numele, logo-ul reprezentativ și culoarea predominantă.

Pe lângă elementele brand-ului se poate observa tematica conform brandului a website-ului krioft.com pe care navighezi chiar acum. Lucru pe care îl putem face și pentru viitorul tău website prin servicii de creare website și dezvoltare aplicații web.

Cum pot avea propriul meu brand?

Oferim soluții complete pentru realizarea unui brand solid, ce te poate ajuta să te lansezi mai ușor în piață, sau de rebranding pentru a da un refresh imaginii afacerii tale.

Dacă dorești să te ajutăm cu servicii de branding, pentru creșterea afacerii tale, noi te putem ajuta!

Da, doresc să fiu contactat!

Branduri create